سيم کشي تلفن

تعويض و خدمات سيم کشي تلفن ساختمان با اصول خاصي همراه است و مراحل مختلفي دارد. اگر مي خواهيد خود براي عيب يابي و تعويض آن اقدام کنيد و مشکلاتتان در اين حوزه را برطرف نماييد، در اين صفحه از خدمات ساختمان با ما همراه باشيد.


در ادامه مراحل اصولي و استاندارد سيم کشي تلفن، عيب يابي و همچنين چگونگي برطرف کردن آن را آموزش خواهيم داد.


مراحل اصولي و دقيق سيم کشي تلفن ثابت



  • در ابتدا بايد هر محلي را که قرار است در آنجا پريز تلفن نصب شود، شناسايي کنيد. معمولا توصيه مي شود يک نقشه براي اين مورد تهيه کرده تا محل دقيق نصب پريزهاي تلفن را فراموش نکنيد. معمولا سالن و پذيرايي، اتاق خواب ها و همچنين اپن آشپزخانه محل هاي ضروري نصب پريز تلفن هستند. در نصب پريزهاي تلفن در اين محل ها، بايد توجه داشته باشيد که بعدا اين پريزها را بتوانيد استفاده کنيد و پشت وسيله ها قرار نگيرند.

  • سپس بايد محل نصب لوله ها و قوطي هاي سيم کشي تلفن، مشخص شوند، شيار زده شده و جاي آنها خالي شود.

  • در مرحله بعد، قوطي کليد ها نصب مي شود و بعد از آن عمل لوله گذاري انجام خواهد شد. لوله کشي سيم کشي تلفن ثابت از طريق لوله هاي خرطومي و يا لوله هاي PVC انجام مي گيرد و در حين لوله گذاري، بايد مسيري انتخاب شود که نياز به کمترين مقدار سيم و لوله داشته باشد.

  • سپس سر خط تلفن بايد نصب شود. سرخط تلفن لوله هايي هستند که براي ارتباط با کابل تلفن مخابرات نصب شده و سيم کشي مي شوند.

  • در اين مرحله، بايد سيم ها را از داخل لوله ها رد کنيد.

  • پس از نصب پريزها و کليدهاي مخصوص، اين عمل به پايان مي رسد.



براي مجتمع هاي مسي چند واحدي يا چند طبقه، براي هر واحد مسي بايد تمام مراحل بالا انجام شود. همچنين براي راه پله ها، راه روهاي مجتمع يا پارکينگ آن، بايد سيم کشي هاي مخصوص و متفاوتي براي خطوط تلفن ثابت انجام شود.


در اين صورت، در راه پله هاي هر طبقه، يک جعبه في نصب شده و از هر واحد سيم مخصوص تلفن ثابت آن واحد، به اين جعبه وارد مي شود.


همه جعبه هاي طبقات مختلف توسط يک کابلي که داراي حداقل 64 رشته باشد، با يکديگر ارتباط داده مي شوند و در نهايت در محل مخصوصي در پارکينگ تعبيه مي شوند، تا از آنجا به وسيله يک جعبه تقسيم، به خطوط مخابرات متصل شوند.


عيب يابي سيم کشي تلفن ثابت


ايجاد نويز و خرابي سيم کشي تلفن، مي تواند دلايل بسياري داشته باشد. به عنوان مثال:



  • ايجاد نويز در سيم کشي تلفن ثابت مي تواند به دليل ايجاد بخار آب در داخل پريز، کابل هاي سيم يا باکس سيم هاي تلفن باشد يا آب به درون آن ها نفوذ کرده باشد.

  • هنگام سيم کشي بايد از مواد و لوازم استاندارد استفاده شود. همچنين اين عمل مي بايست با مهارت و دقت بالا انجام شود. در غير اين صورت، در طي زمان، باعث ايجاد نويز و خرابي در خطوط تلفن خواهد شد.

  • همچنين در عمل سيم کشي خطوط ثابت بايد از کابل ها و سيم هايي استفاده شود که مخصوص تلفن است. اگر از سيم ها و کابل هاي مخصوص اين کار استفاده نشود، در خطوط نويز ايجاد مي شود.

  • در صورتي که خط تلفن ثابت با ساير خطوط تلفن اتصالي پيدا کند، باعث ايجاد نويز و خرابي در سيستم تلفن مي شود. همچنين در صورتي که سيم ها و يا خطوط تلفن ثابت با فات نيز اتصالي پيدا کند، باز هم در تلفن باعث ايجاد نويز مي شود.

  • اگر کابل و يا سيم هاي خطوط تلفن ثابت دچار خراشيدگي شود و يا توسط يک وسيله سنگين له شود، در خطوط تلفن ثابت نويز و خرابي ايجاد خواهد شد.

  • اگر از کنار خطوط تلفن، کابل برقي رد شود که داراي آمپر بالا باشد، باعث ايجاد نويز در تلفن ثابت مي شود. به عبارتي، وجود جرياني با آمپر بالا در کنار سيم ها و کابل هاي تلفن، باعث ايجاد نويز و خرابي در خطوط تلفن ثابت مي شود.

  • دقت کنيد که تمام خطوط تلفن دستگاهي به نام اسپليتر دارند که به نويز گير معروف است. اگر اين دستگاه دچار خرابي شود، در خطوط تلفن ثابت نويز ايجاد مي شود



توجه کنيد که بهتر است اگر خانه شما در حال ساخت مي باشد قبل از اقدام به گچکاري ساختمان کار سيم کشي را به اتمام برسانيد.



چگونگي برطرف کردن عيب سيم کشي تلفن:


اگر دو سيم بدون روکش يا به اصطلاح با يکديگر برخورد شوند، دچار اتصال شده و اين اتصال به ساير پريزهاي داخل ساختمان، مثلا سيم کشي تلفن ثابت، نيز انتقال پيدا مي کند. در اين صورت سيم کشي ساختمان دچار مشکل مي شود و بايد تعمير شود.


در صورتي که، تلفن شما دچار خرابي و يا نويز شود، علت آن وجود اتصالات در داخل پريزهاي ساختمان است و با جداکردن سيم هاي از يکديگر و رفع اتصال، مشکل خرابي تلفن ثابت نيز برطرف خواهد شد.


در ابتدا بايد جعبه سيم کشي تلفن ثابت را پيدا کنيد. در اين جعبه چند سيم يا اتصال RJ وجود دارند که به سوکت متصل هستند. تمام اين اتصال ها بايد تک به تک جدا شده و يک تلفن سيمي به سوکت وصل شود. اگر سيم کشي تلفن درست باشد، صداي بوق آزاد، از تلفن سيمي اي که به سوکت وصل کرده ايد، شنيده مي شود.


اگر صداي بوق آزاد از تلفن شنيده نشد، مشکل از مخابرات است و سيم کشي تلفن داخل ساختمان شما نياز به تعمير ندارد که در اين صورت بايد با مخابرات تماس بگيريد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه فنی مهندسی اوژن اطلس سپهر game2game تبلیغات در اینستاگرام مجموعه دندانپزشکی آرتمان درمان علی ویسی خالی برف سرخ